Handelsmissie duurzame en slimme mobiliteit in Californië met gedeputeerde Noord Holland: 9 – 12 juni 2020

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 08/06/2020 - 12/06/2020
12:00 am


Direct voorafgaand aan EVS33 in Portland, de wereldwijde conferentie over elektrische mobiliteit, organiseert Coast to Coast smart eMobility samen met de provincie Noord Holland een handelsmissie onder leiding van de gedeputeerde van Noord Holland. Deze missie vindt plaats van dinsdag 8- 12 juni 2020 en staat in het teken van duurzame en slimme mobiliteit. Aansluitend zal de missie (met de elektrische auto) doorreizen naar Portland (Oregon) voor de EVS33 die van 14 – 17 juni 2020 plaatsvindt.

Topics van de reis (programma onder voorbehoud):

 • Innovaties en mobiliteitsrevoluties. Met onder meer een bezoek aan UC Davis, een van de toonaangevende universiteiten in Californië als het gaat om duurzame mobiliteit.
 • Aanpak van climate change en energie transitie in bestuurlijk Californië. Verdiepende kennissessies met diverse ‘ministeries’ en beleidsmakers van de staat Californië.
 • Netwerkbijeenkomsten en business dinners in Silicon Valley, San Francisco en Sacramento met Amerikaanse counterparts (ondernemers, universiteiten, bestuurders en beleidsmakers) op het gebied van duurzame en slimme mobiliteit.
 • Kansen voor Nederlandse bedrijven. Tijdens de missie maakt u kennis met Nederlandse bedrijven op het gebied van smart mobility, die al in Californië gevestigd zijn en die hun ervaringen en netwerk met u willen delen
 • ‘Top disruptors’ in Silicon Valley met onder meer bezoeken aan:
  • Tesla in Fremont
  • Nissan Research Center in Sunnyvale
  • IBM hoofdkantoor San Francisco

Deelname aan het programma kost € 600,- per persoon voor de organisatie, programmaonderdelen en matchmaking. Dit is exclusief reis- en verblijfskosten. Voor deze reis wordt ook een reisarrangement samengesteld dat binnenkort op deze website te zien zal zijn. Heeft u interesse in deze reis? Stuur dan een email naar ellen@hiepractief.nl

 

Leave a Reply